Eefje de Groot

performer (dancer)

Mijn naam is Eefje de Groot.
Als klein meisje droomde ik van dansen, verkleden en optreden..

Ik ben naar de vooropleiding van de dansacademie gegaan. En ben later afgestudeerd aan de opleiding voor moderne dans van de Fontys Dansacademie.  Ik heb als danseres bij verschillende groepen en aan diverse projecten gewerkt.
Sinds 2002 ben ik werkzaam als danseres/performer bij Close-Act. Dit gaf mij veel nieuwe uitdagingen! Fysiek werden er nieuwe dingen gevraagd, met als voornaamste: steltlopen!
Naast dans werd spel een groot onderdeel van het optreden. Superleuk om te doen! En ineens zat het publiek niet in de zaal, maar stond je er middenin. Ik vond alles fantastisch en dat heeft er voor gezorgd dat ik al die jaren ben blijven spelen voor Close-Act.
Nog steeds zijn er steeds weer nieuwe uitdagingen met alle nieuwe acts en voorstellingen die er door de jaren heen zijn ontwikkeld.  Zo kan ik nu steltlopen met een Saurus van 25 kilo op mijn rug, spelend als de Witte Godin een plein betoveren, handstanden maken op stelten en zwieren op grote hoogte in onze prachtige Globe!

Naast de droom die uitkwam om te dansen, verkleden en optreden.... is het een droom die uitkomt om over de hele wereld te reizen en op zoveel bijzondere plekken op te treden!
Ik wil nog heel graag veel mooie voorstellingen spelen en de rest van de wereld veroveren!