Linda Jacobsen

singer

Mijn naam is Linda Jacobsen, 24 jaar jong, zangeres bij Close-Act. 
Ook al werk ik nog niet zo lang bij Close Act, ik kijk mijn ogen uit en heb al erg veel geleerd. Ik kwam hier in een omgeving met erg fijne mensen om mee te werken en samen te zijn. Wat een passie en discipline heeft iedereen in deze artistieke familie. Ik prijs me gelukkig hier onderdeel van uit te mogen maken en trots lever ik mijn bijdrage aan een onvergetelijke ervaring voor het enthousiaste en verraste publiek.

Als zangeres bij Close-Act heb ik vaak te maken met fysieke uitdagingen: bijvoorbeeld wanneer ik hoog in de lucht hang of op hoge objecten sta terwijl een sterke zeewind me met dramatisch effect om de oren waait; of wanneer ik als zeemeermin (de droom van ieder meisje) op een schuddende vis eerste rang zit, met onder me donderende wolken en prachtig vuurwerk. De fysieke uitdagingen inspireren mij. De producties en muziek vind ik erg fantasievol en daar hou ik van. Ik hoop dat ik de groep nog lang mag versterken door mijn talenten en passies in te zetten.

Buiten Close Act ben ik actief met maken en spelen van mijn eigen muziek, onder de naam Rain Beaux: www.rain-beaux.com. In mijn eigen werk -zo ook in mijn leven- ben ik altijd op zoek naar puurheid, kracht en humor. Wanneer mensen mijn muziek horen of mijn live optredens ervaren hoop ik dat ze zich veilig voelen en ge´nspireerd raken een stukje van zichzelf te vinden en te uiten.
Samen met twee dansers schrijf en dirigeer ik een musical voor kinderen en volwassenen. Thuis geef ik groepslessen (zang) waarbij we op zoek zijn naar de eigenheid van de leerlingen en deze in hun kunst te ontwikkelen (
www.zangprogramma-apeldoorn.nl).

Naast kunst heb ik een passie voor acteren, (vecht)sporten en het leven.