Een plein vol mensen. Geen podium, geen tent, geen theaterzaal. Misschien regent het zelfs... Pi-Leau is straattheater dat het publiek letterlijk in beweging brengt. Acteurs en mobiele objecten bewegen dwars door en met het publiek. Zoals de zee vindt de menigte zijn weg om de obstakels in de ruimte. Een unieke ervaring!

Close-Act Theatre brengt al jaren groots, visueel straattheater. Eerdere voorstellingen als Malaya of de mobiele acts Saurus en White Wings waren te zien op bepalende internationale straattheaterfestivals in o.a. Canada, Brazilie, Taiwan, Colombia en door heel Europa.

De voorstellingen combineren theater, stelten, muziek, vuur, dans, staalconstructies en luchtobjecten en gaan altijd uit van het publiek als speelplek.

IJsschotsen breken af, de zeespiegel stijgt en de aarde is geheel bedekt met water. Waterscooters, duikers en jagers vechten voor hun bestaan. Tussen dit geweld dreigt de laatste, vredelievende visser ten onder te gaan. Dan doet hij een ontdekking...

Sirene neemt hem mee naar een verborgen wereld onder water waar zij en de andere meerminnen leven. Zijn liefde voor Sirene wordt een geheim dat de visser verborgen moet houden voor zijn agressieve soortgenoten. Kan hij haar en zichzelf beschermen? Kan hij zijn menszijn opgeven en met de meerminnen verdwijnen?

De visser vecht voor zijn leven en zijn liefde. Om Sirene te redden zal hij haar moeten laten gaan. De visser zal tot zijn dood aan de oppervlakte blijven. Maar hoewel hij zijn liefde kwijt is, redt hij de zee en het leven...