GEVLEUGELDE STELTDANS

 Kleur en kracht spatten af van deze dans.

Felgekleurde vleugels wervelen in alle richtingen. Hooghartig benen de dansers op hoge stelten door de ruimte. Met een scherp gebaar, een felle blik voeren zij de spanning op. Dan barst de dans los en laten zij zich meevoeren in het opzwepende ritme van de muziek.

Hun vleugels zijn een gloedvolle mix van vlammend rood, stralend geel, aqua blauw en donker paars. De indrukwekkende spanwijdte vult niet alleen de ruimte, maar ook ieders hart.

 

BESCHRIJVING:

De Coloured Wings zijn beschikbaar als korte podiumact van ongeveer 5 minuten of als mobiele act begeleid door live muzikanten.

 

Korte podiumact

(ongeveer 5 minuten)

Deze korte, maar indrukwekkende act is zeer geschikt voor een spectaculaire opening of afsluiting van een festival of evenement!

Minimaal 3 wings voeren een spectaculaire dans uit op opzwepende muziek.

 

Mobiele act

Een mobiele act bestaat uit minimaal 3 wings en minimaal 2 muzikanten.

De act kan worden uitgebreid tot 6 Wings en diverse extra personages

 

EXTRAS:

 

-          Er zijn minimaal 3 en maximaal 6 Wings.

-          De act kan worden begeleid door 2 tot 5 muzikanten. De muzikanten maken gebruik van Akoestisch Slagwerk of van speciaal ontworpen Electronic Drums. Hiermee wordt een combinatie van sfeervolle soundscapes, ritmische percussie en opzwepende muziek ten gehore gebracht.

-          Diavolo (zie Objecten en Personages), een rood duivelfiguur op stelten of op de grond, kan worden toegevoegd als leider van de Wings.

-          Als de acts avonds of bij donker plaatsvindt, kan er een vuurspeler met handflares worden toegevoegd. De handflares zorgen voor een mysterieuze belichting.