Yda Scheepens

administrative and logistic office manager

Ik ben Yda, sinds 2010 werkzaam op het kantoor van Close-Act. Samen met mijn collega's zorg ik er voor dat alles op rolletjes loopt. Ik regel de administratie, contracten, facturen, vliegtickets, cargo-transporten, verloning en draag bij aan alles wat er komt kijken om mooie projecten en producties te realiseren. Het is soms een behoorlijke puzzel. Ieder project heeft zn eigen bijzonderheden vanwege de speellocatie, wensen van de opdrachtgever en wet- & regelgeving. Maar gelukkig lukt het nog iedere x!

Mijn achtergrond ligt in de reiswereld. Ook al reis ik zelf niet meer zo vaak, met dit werk is de hele wereld mijn werkgebied gebleven. Meestal pas ik op de 'winkel', soms repeteer ik mee en heel soms ga ik mee met de groep. Ik word altijd vrolijk als ik iedereen na een optreden zie glunderen! Het leukste vind ik dan ook om zelf te midden van het publiek de hele voorstelling mee te beleven.  

Met veel plezier werk ik voor en met dit bijzondere gezelschap wat me heeft genspireerd om mij zelf te ontwikkelen in de beeldende kunst, vormgeving en theater. Ik ben in 2014 begonnen met de deeltijdstudie Docent Beeldende Kunst & Vormgeving aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.