Globe

Op korte termijn is Theatergroep Close-Act op zoek naar een Financieel administratief medewerker M/V (8-16 u/wk) op zzp basis, woonachtig in regio Tilburg.

Voor toelichting en meer informatie kun je contact opnemen met Hesther Melief,
Tel: 013-543 73 70 of via hesther@closeact.nl

Taakomschrijving
De financieel medewerker, minimaal MBO niveau, ondersteunt het productiekantoor
en de zakelijk en artistieke leiding in de bedrijfsvoering.
De medewerker houdt zich hoofdzakelijk bezig met de financiële administratie van Close-Act.
In de financiële administratie onderscheiden we de volgende taken:
Het verwerken van boekhoudkundige mutaties in een geautomatiseerd systeem, debiteuren/crediteuren administratie en betalingen, het maken van financiële overzichten, het maken en versturen van contracten en facturen, aanleveren van betreffende gegevens aan het externe administratiekantoor, onderhouden en verbeteren van administratieve systemen, aanvragen en verwerken van transporten en visa.
De medewerker ondersteunt tevens het productiekantoor met secretariële taken zoals telefoonbehandeling en postverwerking, verzamelen marktgegevens en offertes maken.

Wij zoeken iemand met:
Een administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau, ervaring in financiële administratie (en officemanagement), een zorgvuldige, flexibele en stressbestendige werkhouding, ervaring met werken met Microsoft office (Outlook, Word, Excel), uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels (overige talen is een pré), interesse in (straat)theater en evenementenbranche, een actieve en creatieve houding, thuiswerken is bespreekbaar.

Close-Act Theatre is een straattheater gezelschap dat internationaal en wereldwijd opereert. Haar acts en show spektakels omvatten verschillende disciplines zoals steltlopen, dans, zang, acrobatiek en nouveau cirque. We zijn een gezelschap met professionals en onze basis is gesitueerd in Tilburg waar zich ook ons atelier en opslag bevindt.

CLOSE-ACT THEATRE
Sector: Performing Arts
Contact:
Oude Hilvarenbeekseweg 38
5022 EN Tilburg
The Netherlands
Tel: +31 (0)13 5437370